Nyomtatás

VIDEÓ:


LEÍRÁS:

Költöztetés Budapesten, Budapest összes kerületében és országosan is.
Közületi és lakossági bútorszállítás, bútorok gondos szét és összeszerelése, antik bútor szállítás, a költözés alatt bútorvédő fólia, és légpárnás fólia használata a bútorok védelmére.
Családi ház költöztetés, lakásköltöztetés, lakossági költöztetés. Dobozok felcímkézése, garanciális bútorszállítás.
Komplett irodaházak, lakások költöztetése a pincétől egészen a padlásig. A törékeny tárgyak, tükrök, képek, antik székek, bútorok különös gonddal történő csomagolása és szállítása. Megvédjük értékeit a sérüléstől. Speciális gépek és nagyobb eszközök berendezések szállításához faládát biztosítunk egyedi igényekre méretezve. A költözéshez költöztető dobozokat szállítunk a helyszínre, majd költözés és kipakolás után visszaszállítjuk a dobozokat.
Közületi költöztetés terén több évtizedes gyakorlat, előtte helyszíni bejárás és felmérés történik. Cégek, raktárak, irodák, számítógép központok komplett szállítása, átköltöztetése az új helyszínre. Kiemelkedő referencia munkák, gyors professzionális szolgáltatás, modern teherautók.
Tehertaxi szolgáltatás akár azonnal is, hét közben és hétvégén felár nélkül. Fuvarrendelés telefonon vagy helyszíni felmérés után személyesen. Vidéki költözés esetén a szükséges előkészületek után, stresszmentes barátságos kiszolgálás. Költözés előtt a bútorok előkészítése, szükség esetén szétszerelése, csomagolása, megfelelő méretű tehertaxi kiválasztása, szakszerű csomagolás, szállítás.

Weboldal: http://www.freshkft.hu/koltoztetes
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=kzbApaJ9aCc
Email: info@freshkft.hu
Telefon: 061 390 0000, 0630 9441 195
Keres/Kínál: Kínál
Ingyenes: Nem
Ár: 1 Ft

ITT TALÁLHATÓ:

Megye: Pest
Település: Budapest
Kerület: I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII.
1041 Budapest, Károlyi István utca, Magyarország

KAPCSOLAT:

Név: Fresh Kft.
A hirdető: Céges hirdetés
Telefon: 3900000
Web: Kattints ide a weboldal eléréséhez!

ÜZENET:

Email: Üzenet a hirdetőnek